Go Back
+ servings
Leckerer Paprika-Dip. Frisch, cremig und würzig. Darf beim Grillen auf keinen Fall fehlen. Recipe also in english!
Drucken

creamy and fresh pepper bell dip

Vorbereitungszeit 10 Minuten
Arbeitszeit 10 Minuten
Portionen 8
Kalorien 95kcal
Autor Marsha

Zutaten

  • 125 g curd
  • 100 g sour cream
  • 50 g mayonnaise
  • 1 big pepper bell color of your liking
  • 1 garlic clove
  • salt and pepper to taste
  • a pinch of sugar

Anleitungen

  • finely mince the pepper bell and stir together with the three dairy products.
  • Now press in the garlic and add a pinch of sugar and salt and pepper to taste.
  • Tastes best if you let it steep for at least two hours

Nutrition

Serving: 1g | Kalorien: 95kcal | Kohlenhydrate: 3g | Protein: 4g | Fett: 7g | gesättigte Fette: 1g | mehrfach ungesättigte Fette: 1g | Trans Fat: 3g | Ballaststoffe: 1g | Zucker: 2g